HOBBS COVENT GARDEN

LONDON, UK

ABDW Architects were invited to carry out a comprehensive review of HOBBS’ Convent Garden flagship store. The Client wanted to holistically review their flagship store, currently spread over three floors and explore how the overall customers’ experience could be improved.

The existing showroom is located at the heart of London’s Covent Garden area, one of the major tourism and shopping destination in London. The store benefits from substantial footfall – as it sits just across Covent Garden Tube Station entrance, and the brand is well regarded by its loyal customer base.

Notwithstanding the store being well performing and popular among its customers, the review aimed at exploring opportunities to rethink and future-proof the store. The exercise looked at many aspects of the in-store experience and how it might evolve going forward.

Following extensive consultation with the Client, an overall strategy and a number of areas for intervention have been determined for future implementation. 

 
HOBBS Covent Garden